SENDE RAW VEGAN ŞEF OLABİLİRSİN
Ben Nasıl Şef Oldum?
2004 Yılına kadar 4 restoranım vardı hep iyi
beslendiğimi sanıyordum "İyi" yiyecekler olan (et, tavuk, sebze ve meyve) yiyorken çok az
enerjim oluyordu, hep yorgun ve hastaydım, çalışırken yakalandığım uyku abnesi ve
geceleri horlama problemini çözemedim. 125 kiloya çıkmıştım.
Tabii dünyanın en iyi beslenen lisanslı şefi değildim.

1 hafta içinde Chicago ve çevre kütüphanelerinde bulduğum
çiğ yiyecek, içecek tarifi kitaplarını okumaya başladım. Yemek tarifleri
şaşırtıcı görünüyordu – hemen her şeyi yiyemedim denemeye başladım sonra biraz
daha araştırarak eğitimleri kim veriyor öğrenmek istiyordum. Baktım ki bulduklarım
beni California eyaletine yönlendiriyordu. Uçak biletimi alır almaz soluğu orda
aldım.

Oldukça pahalı, olan bu okul ve malzemeler deneme yanılma
eğilimi göstermeme rağmen bir baş belası: gibiydi. Çorbayı artık kaynatmıyor bir
blenderde yapıyordum tüm servetimi bu işe yatırdım. Ve bu serveti geri
alacağımın bir garantisi yoktu çünkü çok az insan bununla ilgileniyor ve
sağlığına önem veriyordu. Burası Amerika der her kes aç kalırsan sokakta
sürünürsün ve kimse yüzüne bakmaz der. 5 Çocuk babası olarak büyük bir riske
girmiştim.


Comments
Post a Comment